Skemalægningsprogram

- nemt og lynhurtigt

Opret jeres fagfordeling og lad Docendo ZEN lave skemaforslag for hele skolen på under 45 sekunder 🚀

Prøv det gratis
Lås fag, parallellæg m.m

Flyt, placer og lås fag, hvor det passer dig

Skal nogle fag ligge i bestemte tidsrum, så kan du nemt flytte og låse fag til bestemte tidspunkter. Docendo ZEN arbejder bare udenom forhindringerne.

Og hvis eksempelvis Idræt skal ligge på samme tidspunkt i to klasser, så kan du også parallellægge et fag i to klasser samtidig.

Få pædagoger med i skemaerne

Sæt én eller flere undervisere på samme fag

Har du brug for at sætte flere undervisere eller tilføje en pædagog på et fag, så lægger Docendo ZEN skemaerne, så de går op.

Og er det eksempelvis kun nogle af dansktimerne, hvor der skal tilføjes en ekstra underviser eller pædagog, så opretter du bare et ekstra dansk-fag.

Styr på nedsat tid o. lign.

Blokér tider eller dage

Det er muligt at blokere tidspunkter eller hele dage i både klasser, lokaler eller underviserens skema, hvis underviseren eksempelvis har nedsat tid, eller idrætshallen er optaget om tirsdagen. Docendo ZEN lægger bare skemaet udenom blokeringerne

Made in Denmark - used worldwide

Pathways to Graduation - USA

"Docendo Zen is a beautifully programmed school scheduling application. Its design is user-friendly and has already saved us a lot of time. Returning to school after COVID-19 will bring many schedule changes for our staff, and Docendo Zen will make each change simple and accurate."

Ms. Yvette Fannell

Instructional Technology Coach

Midtdjurs Friskole

"Jeg bruger Docendo Zen, fordi det er intuitivt og nemt. Det er hurtigt at sætte op og komme i gang med. Jeg opretter lynhurtigt lærere, klasser og lokaler, og så er vi i gang. Farverne giver et godt overblik, og jeg kan ubesværet flytte rundt på timerne, hvis der dukker andre behov op."

Martin Bak

Skoleleder / viceskoleleder

Mitchell Elementary School, USA

"I will say, I love Zen! It has really helped us plan for the year, organize our schedules, and make countless revisions."

Erek Bratt

Assistant Principal

"Det er ikke nyt, at skemaer kan genereres automatisk. Men det er nyt, at det går så hurtigt."

Vi har bygget Docendo ZEN, fordi det skal være nemt og hurtigt at lave gode skemaer. Og med årene har vi lært, at i gode skemaer indgår både didaktik, matematik og menneskelige hensyn. De ting kan være meget svære at forene i skemalægningen! Og især i automatisk skemalægning fordi skemalæggeren ofte får nye inputs undervejs i processen.

Med Docendo ZEN har vi lavet et skemalægningsprogram, der er så hurtigt og intuitivt at bruge, at du som skemalægger kan arbejde sammen med den automatiske skemalægning.

Du kan tilføje eller fjerne undervisere, flytte rundt på fag eller blokere tidspunkter i underviserens kalender osv. - imens kører Docendo ZEN hele tiden i baggrunden og sørger for at hele puslespillet går op.

Docendo ZEN er udviklet af holdet bag Docendo - Fleksibel Skemalægning

Prøv det gratis

  • Intet kreditkort påkrævet

"I will say, I love Zen! It has really helped us plan for the year, organize our schedules, and make countless revisions."


Erek Bratt,

Assistant Principal

Prøv det gratis